Fyllda kycklingfiléer med rostad sötpotatis
Red av med maizena. Garnera med rosmarin. 4 st kycklingfiléer. 1150 g rumsvarm färskostmed grillad paprika. 18 st färska basilikablad. 14 st kycklingfiléer 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 msk smör 8 skiva salami 150 g rumsvarm färskostmed grillad paprika 8 st färska basilikablad 1. 5 dl riven ost 1 kg sötpotatis 2 st rödlökar 150 g kvisttomater 3 msk olivolja Sås 2 dl vatten 2 dl vispgrädde 2 msk kalvfond 3 msk hackad persilja 2 tsk soja 1 msk majsstärkelse salt och peppar Garnera med rosmarin Ugn. 1Vik salamiskivorna och placera i snittet, klicka ut osten och lägg ner basilikabladen. 1Smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.