Ingredienser Portioner. 4 1 burk matjessill (à 200 g) 1 kokt ägg 1 rödlök 1 äpple 1/2 dl majonnäs 1/2 dl crème fraiche 1 msk kaviar på tub 1 msk hackad gräslök 1 msk finhackad dill peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Dagens inlägg är en fjantigt god nubberöra, som föga förvånande passar utmärkt till snaps av alla de slag, och passar finfint på påskbuffén eller som läcker liten förrätt
Till förrätt hade vi en nubberöra på knäckebröd som jag blandade ihop lite själv. Karins nubberöra. Ikväll firade vi lite att jag har fått ett nytt jobb
Det är nog enklare att göra egen pasta än vad många tror. Valmöjligheterna när man gör egen pasta är ju absolut att baka utan tillsatser eller bara använda ekologiska produkter
Oj vad denna potatissallad var god. Jag tänkte att jag bara måste hinna lägga upp receptet innan grillvädret tar slut, för den passar perfekt till just grillat
[ Henrik fyller 30 år och det ska firas. ]. Det har varit en riktigt härlig helg med släkt och vänner. Min sambo Henrik har fyllt 30 år och självklart ska det firas
1. Skär sillen i mindre bitar. Blanda samman gräddfil, majonnäs, kaviar, lök, dill, purjo och dill. 2. Blanda ner sill och potatis och smaka av med salt & peppar
Receptet från denna tårta kommer från danske prins Henriks kokbok, "Ikke altid gåselever". Den är lite småjobbig att göra, men när det är födelsedag här hemma så får man ju ställa upp
Bröllopstårtor till Linda och Henrik. I helgen så gifte sig Linda och Henrik. De önskade en tårta i liknande stil som den "vintagetårtan" Emelie och Miachel beställde för ett tag sedan
Bröllopstårta till Lisa och Henrik. I lördags gifte sig ett underbart trevligt par, Lisa och Henrik. Jag träffade dem för några månader sen då de var här och provsmakade på fyllningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.