Lägg potatisarna på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olja och krydda med salt och peppar. Blanda den varma eller rumsvarma potatisen med sparris, salladslök, rädisor och persilja
Rör ihop dressingen medpotatissalladen och låt stå till servering. En härligt somrig sallad med rostad färskpotatis, rödlök, tomat, ruccola och god dressing
Jag kan ibland ha lite svårt att tåla färska rädisor - även om jag älskar smaken - men när de blir ugnsrostade blir de mildare i smaken och även mer lättsmälta
4 8 potatisar 2 rödlökar 2 gula paprikor 2 msk olivolja salt och svartpeppar 2 tsk torkad rosmarin 10 - 15 stora gröna oliver med kärnor 2 msk kapris 2 msk röd pesto 65 g ruccola 2 citroner ca 600 g rostasfilé i skivor 1 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Blanda potatis och bacon med majonäs, tomater och rödlök. Garnera med persilja. 1 kg små färskpotatisar1 1/2 msk gula senapsfrön2 + 2 msk äppelcidervinäger1 dl majonäs1 tsk hackad färsk rosmarin1/2 dl hackad persilja1 pkt bacon (140 g)1 ask körsbärstomater1/2 hackad rödlökOlivoljaSalt och pepparPersilja till garneringHetta upp 1 msk olja i en stekpanna, lägg i senapsfröna och täck med lock tills de börjar poppa. Lägg på en plåt och blanda runt med 3 msk olja, 1 tsk salt och 2 krm peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.