Hemmakvarn och kornbröd
Pain de Martin
Pain de Martin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g rågsurdegsgrund
  • 300 g ljummet vatten
  • 180 g rågmjöl
  • 350 g vatten
  • 300 g vetemjöl
  • 500 g finmalet kornmjöl
  • 20 g salt
  • 8 minuter Täck bunken med plast och låt jäsa tills degen uppnått dubbel storlek, vilket kan ta allt emellan
  • och
  • 4 timmar Ta upp degen på ett mjölat bakbord och dela den i tre som du rundriver så gott det går
  • 275 grader och låt den bli riktigt varm medan bröden jäser,
  • 60 minuter kan vara lagom
  • 250 grader och
  • 15 minuter
  • 200 grader och
  • 25 minuter till

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.