Koka upp grädden med sötning och smaksättning. ikväll var det dags för första delfinalen i melodifestovalen och vad är då mer passande än något gott att snaska på
Längtar inte efter bullar - men efter större frihet och mer FETTÄven om matupplägget överlag fått mig att må riktigt bra, så visst ska det bli otroligt skönt att få släppa lite på det strikta matupplägget ändå, att själv få bestämma helt och hållet vad jag vill äta, verkligen känna efter och ta det jag vill ha, inte bara det som är "okej", ta en portion till ifall jag känner att jag behöver det för dagen och slippa dividera så mycket med varenda ingrediens och innehåll
Iförrgår gjorde jag en liten sats marmelad med lika delar mosade aronia och jordgubbar. Så jag gjorde ett litet test med samma tillvägagångssätt som min bästa svartvinbärssaft
Garnera med sallad, citron, räkor och dill. 500 g räkor med skal. 1 st äpple litet 500 g räkor med skal 2 st hårdkokta ägg 1 dl majonnäs 1 tsk senap 1 msk hackad dill 1 msk gurkmix t ex Bostongurka 4 skiva formfranska 1 dl riven ost Garnera med
Eftersom vi är tokiga i mat så uppskattar vi verkligen att våra vänner också är det, och när vi är bjudna till Anne och Ingemar så vet vi alltid med all säkerhet att det kommer att serveras det godaste av det goda
Goda formbullar fyllda med vaniljkräm. Pensla bullarna med ägg, strö på nötter och pärlsocker. Ca 40 styckenDeg200 g margarin2 ägg2 dl ljummen mjölk50 g jäst1 dl strösocker1 krm salt1 rågad msk vaniljsocker8-10 dl vetemjölFyllning2 dl tjock vaniljkräm av pulverca 50 g mjukt smörGarnering1 uppvispat äggpärlsocker och hackade nötterSmält margarinet och låt det svalna
Garnera med sallad, citron, räkor och dill. 500 g räkor med skal. 1 st äpple litet 500 g räkor med skal 2 st hårdkokta ägg 1 dl majonnäs 1 tsk senap 1 msk hackad dill 1 msk gurkmix t ex Bostongurka 4 skiva formfranska 1 dl riven ost Garnera med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.