Pressa vitlöken, och rör ihop med alla de andra ingredienserna utom saltet. Låt helst såsen stå i ett par timmar så att smakerna blommar ut, och smaka sen av med lite mer salt om det behövs
Grillsäsongen är igång i full fart och i helgen fick jag med mig en bok från mamma. ) Het parmesansås. Blanda ihop ingredienserna och smaka av med salt och peppar
Spetten stoppades i nygräddade pitabröd tillsammans med solvarma grönsaker, generösa mängder bladpersilja och en citronklyfta och såldes som kebab – något helt annat än den processade variant vi kan köpa på snabbmatsrestaurangerna här i Sverige idag
Ett recept började rulla framför mina ögon och hem kom jag med ingredienser till asiatiska fläskfärsbiffar, en rätt jag aldrig ätit eller läst om förut
stekpanna och stek löken tillsammans med kycklingstrimlorna tills. smak och krydda med timjan. Servera den krämiga parmesankycklingen tillsammans med ris och
Såg ett recept för länge sen på nätet på en parmesansåsmed vitt vin i. jag hade broccolimos (bara mixa kokt broccoli med lite färskost, ev lite creme fraiche/grädde) salt & peppar) & lite sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.