1/2-1 dl bostongurka. Häll alla ingredienserna i en skål (jag brukar alltid börja med den mindre mängden i ett recept, det är lättare att öka på än att dra ifrån
Vispa ihop ägg + gräddmjölk och rör ner den rivna osten, salt & peppra. 150 gram riven ost. Blanda alla ingredienserna till pajskalet i matberedaren eller för hand
Häll ner äggen i pajskalet och toppa med riven ost. 2-4 dl riven lagrad ost. Strimla skinkan och varva skinka och 2 dl av osten i pajskalet. 2-4 dl riven lagrad ost
Vem minns inte skolans potatisbullar, antigen älskade eller det omvända. Även om det nu är länge sedan dess så kan man alltid laga till sina egna med hjälp av fem enkla ingredienser
Alltså RIKTIG aioli är ju oslagbart gott. Och det är inte speciellt svårt att göra heller. Basen är en majonnäs, men INTE sån där köpemajonnäs - då kommer aiolin inte bli god
Blanda creme fraiche, skinka och ost. 3 dl riven ost. Lägg pannkakorna i en ugnssäker form, strö över lite ost och gratinera i ugnen på 225 grader i ca 15 min. 3 dl riven ost
4 3 dl vetemjöl 100 g margarin eller smör 3 msk kallt vatten 100 g rökt eller kokt skinka 3 dl riven ost med smak, max 17% 3 ägg 3 dl mjölk 1/2 tsk salt 1 krm peppar 1/2 tsk paprikapulver Till servering tomatsallad Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
FacebookTwitterPinterestGoogleE-postSkriv utMerPocketTumblrLinkedInRedditTelegramWhatsAppSkype. Hemlagad majonnäs är alltid hundra gånger godare än den man köper och man slipper alla tillsatser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.