Nåt som jag funderat på länge är att göra egen müsli. Blanda vatten och olja och häll sedan över sakta i bunken samtidigt som du kramar müsliblandningen med händerna så att det blir lite klumpar
Att göra hemgjordmüsli är både enkelt och billigt. Variera precis som du vill med olika gryn och nötter, och vill man ha i russin eller annan torkad frukt tillsätter man det när müslin svalnat
Crunchy müsli – Granola. Tillsätt vätskan till müsliblandningen och rör om och klumpa ihop. Vill man ha russin tillsätter man 1 dl när müslin är färdig
Har du provat att göra din egen müsli någon gång. Hemlagad müsli. Bred ut müslin på en bakplåtpappersklädd plåt och rosta i ungefär 20 minuter eller tills den fått din färg. Ställ in plåten igen och låt müslin torka på eftervärmen i ca 2 timmar
Hemgjordmüsli gör jag alldeles för sällan, det borde man göra oftare. glömde bort müslin (så klart) och fortsatte pyssla ute i tvättstugan innan jag kom på att jag hade nåt i ugnen
Det är här hemgjorda proteinbars är suveräna. bild från matfusk. nu. Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
Hej på er snyggingar. Tänkte ge er ett sjukt bra tips. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Hej i solen. Fredag. Och inte vilken fredag som helst – jag går på semesteeeeer. ) Har jobbat galet mycket den här veckan så det ska bli extra skönt att komma hem ikväll
Nä, här kommer (efter flera önskemål) receptet på min supergoda müsli. Vi äter alltid yoghurt och müsli till frukost och hade smakat igenom och hunnit tröttna på alla färdiga och hyfsat nyttiga müslisorter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.