Idag har jag börjat jobba igen efter semestern och vardagen är åter här. Det är lite sorgligt när man tänker på hur fort sommaren har gått, men det är också ganska skönt att komma tillbaka till rutiner och bra vanor
) Det är så underbart att få välja vad man själv vill ha i och dessutom blir müslin så krispig och god till skillnad från mina erfarenheter av de köpta müslipaketen
Ingredienser2,5 dl naturella nötter (jag väljer 50/50 cashew/mandel)100 gram torkade mangoskivor (blötlagda i ca 20 min) 10 osvavlade aprikoser, urkärnade (blötlagda i ca 20 min) Rivet skal från 1⁄2 ekologisk citron + 1 msk citronjuice 1,5 dl kokosflingor (jag rostar flingorna på låg temperatur i ugnen för att få fram mer kokossmak, lägg undan 0,5 dl kokosflingor på ett fat, som sedan ska användas som strössel)Eventuellt 1 msk honung eller agavesirap (för sötare resultat) Gör så härMixa nötterna till ett grovt kross i en matberedare
Jag måste ge er receptet på den himmelskt goda müsli jag gjorde förra veckan. 5 dl blandade naturella nötter (jag plockade från naturgodis hyllans blandade)
Bak-året 2013 kunder inte ha börjat på ett bättre sätt än med dessa underbara magiska godis bars. Visst är det bra med nyårslöften i hälsans tecken men för att man ska orka hålla igång med träning och nyttig mat tycker jag det krävs avbrott med något syndigt gott och det är precis vad de här är
Hemgjorda friterade och krispiga rotfruktchips slår allt vad chipshyllan har att erbjuda. Ännu bättre blir dem något söta chipsen kryddade med hemgjort dillsalt, det gör det genast till något oemotståndligt