Nu när jag inte äter så mycket mjölkprodukter längre var jag i stort behov av att hitta något mättande och bra att äta till frukost och jag har tidigare testat just chiapudding men interiktigt fått till det
Glassen görs med hjälp av grädde och kondenserad mjölkochvalfrismaksättning. Jag valde att klä min avlånga form medplastfoliemed du kan hälla ner smeten direkt om du vill
Klä en avlång brödform med bakplåtspapper och häll i smeten och tryck ner den ordentligt. Inte helt vanligti den här familjen då storebror som har gått på förskolan sedan han var ett och ett halvt och snart fyller fem enbart varit hemma två dagar sedan han började
Till denna fantastiskt goda glassmed smak av kola och choklad kan man även baka sin egen strut. Börja medglassen som helst görs dagen före för att hinna frysa
Mjölkfri. Jag fickinspiration av Sveriges bästa dessert inspiratörLeilaLindholm när hon var med på nyhetsmorgon för några veckor sedan då hon gjorde denna glass
Jag tycker det är gott att dricka bara som det är, men om man vill kan man söta medlite honung. Receptet på glassenfinns upplagt på Rawfood by Ericas blogg och det består av cashewnötter, granskott, kokosolja, honung, citronsezt, spirulinaoch vatten
Pensla formar med kokosolja och fördela smeten i dem. Jag har ju helt glömt bort att dela medmig av receptet på dessa ljuvligahallonmuffins som jag bakade för ett tag sedan
En sak som jag kommer ihåg att min mamma brukade göra är havreflarn ochigår när vi skulle äta liteglass kom jag på den briljantaidén att det antagligen skulle passa utmärkt med ett nybakat havreflarn till
Rör ihop kondenserad mjölk, vaniljsocker, färskost och smält choklad. Denna glass är ännu ett improviserat recept ochpåminnerlite om den här chokladglassen om man ser på ingredienslistan
Havremjölk. Blir det glassar över eller om du vill göra färdigt dem och bjuda på vid senare tillfälle går det utmärkt att frysa dem igenmed chokladen på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.