Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Servera t e x med Hasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas i samtidigt som filén i formen)
Jag kom hem med min fläskfilé i en svart papperspåse med en prålig logga i guld och pappret runt filén var fäst med en blå etikett med ett emblem i guld som skrek Mannerström
Så - sista blogginlägget i MAX blog award och det firas med en helyllesvensk middag i form av helstektfläskfilé, potatisgratäng (bakad i mikron) och en pepparsås
Baconlindadfläskfilé. Dela fläskfilén i två stora delar och stek dem så de får färg. Krydda med lite sal, peppar och salvia, fördela vitlöksosten på hälften av skivorna
Fläskfilé stod på menyn ikväll. Jag visste bara inte vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag det här supergoda receptet hos Matplatsen
Imorgon bjuds det på rester från dagens middag som bestod av baconlindadfläskfilé och blomkålsmos. Gör ett djupt snitt i fläskfilen och fyll den med en blandning av persilja, vitlök och smör kryddad med salt o peppar
Fläskfilén ingår i mättande dag, är osäker på hur ni gör med marinaden. Men du kan även servera den kall genom att skära köttet tunt och lägga den på till exempel en salladsbädd och servera den vid en bjudning tillsammans med en potatissallad
Krydda fläskfilén runt om med salt och peppar och bryn köttet runt om. Krydda med salt och peppar. Skiva upp köttet och lägg i en ugnfast form, fyll skivorna med champinjonstuvningen
Vispa ihop ingredienserna till marinaden, smaka av med fond, honung och vinäger. Mosa avokadon med en gaffel i en bunke och vispa i fond, crème fraiche och vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.