Vi har ätit nachos hemma i många många år och det blir ju så gott. Dom senaste åren så har jag experimenteratlite och en favorit är dessa nachos i panna med gräddfilssås
Så har jag dessutom massa grönsaker över som jag kan äta tillhelgensmåltider. Till fredagens middag beslöt jag mig för att passa på och laga mer mat än vad vi skulle äta
Det hela går ut på att man grillar två gånger under kommande långhelg, och lägger på en hel del extra grönsaker, fisk och kött på grillen än man äter upp just då (kolen är ändå varm och det är mysigt att stå vidgrillen så varför inte
Man kan försöka intalasig att fryst lax är lika bra som färsk, men det är såklart bullshit. Tillagar man hel laxsidai ugn så blir det något helt annat, läckrare och snyggare
Jag lagar ofta (som bekant) stora portioner mat för att sedan få slippa laga mat i några dagar. Köpte en stor hel kyckling som vi ugnsstekte tillmiddag
En ny favorit bland kokböckerna är JamieOlivers "Mat för hela året". Här är vi redan trötta på julmaten så vi har börjat laga "vanlig" mat sedan flera dagar tillbaka
Och ja, hösten är här med full styrka och med den försvann det där åtråvärda dagsljuset som gör matbilderna såååå mycket vackrare, eller i alla fall trevligare att titta på
I veckan som var fickmin lergyta komma fram ur gömmorna. Den stackarn har glömts bort lite sedan dennes kusin med sladd flyttade inifamiljen Andersson/Kårdahls hem
Fördela vitlöken och örterna runt helarotsellerin, banka in lätt. Såg ett matprogram med JamieOliver härom dagen, då han tillagade en hel rotsellerii ugn
Lägg på den helakycklingen. högrev blirväldigt bra, griskött sådär, kycklingfilé sådär i Crock Pot. Jag har också läst att man inte ska ha torkade örter med helatiden, men det fungerade utmärkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.