Kleta in resten av röran över helaköttbiten, salta och peppra. Skyn blandade jag sedan ut medmatlagningsgrädde, röda vinbärs gele, lite köttfond, soja, smaka av med salt och peppar
Lägg ut den biten du skurit och fortsätt sedan skära likadantini andra kötthalvan så att du viker ut köttet som en bok med en mittbit och två ytterbitar
Kotlett exempelvis, hur många har man inte tuggat isig sega trådigabitar. Om man däremot får tag på hel kotlett som man gniderinmed örtsalt och vitpeppar
Ledsen jag inte fotat och delat medmig av recepten tidigare, ska göra det nästa gång det tillagas och ge bättre foton och ett eget inlägg för varje recept
Egentligen passar detta utmärkt som helgrätt eller söndagsmiddag också, men har man hittatbilligafläskkotletterblir detta en supergod middag en vanlig vardag
Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. Vispa samman de andra ingredienserna. Häll vispet över kotletterna och grädda i ugn, 225 grader i ca 45 minuter. 4 fläskkotletter. 2 dl cremé fraiche,
Stoppa fyllningeni kalkonen och snörp ihoplårbenenmed steksnöre. Gnidin kalkonen medcitronhalvan. Blanda smöret med salt, peppar och soja samt pensla kalkonen runt om
Förra veckan var det dags för höstens lergrytepremiäri det Mårtenssonska köket och i grytan åkte en hel, färsk kyckling som fick sällskap av äpplen och rosmarin
Skär kål, morötter och salladslök ibitar och lägg runt om kycklingen. Den stackarn har glömts bort lite sedan dennes kusinmed sladd flyttade inifamiljen Andersson/Kårdahls hem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.