Efter förrätten så hugger vi in på varmrätten, rimmad torskrygg som ugnsbakats med lite brynt smör och serveras med en god och galet lättlagad gräslökshollandaisesåsoch picklade rädisor
Bland i tomatsås och musslor, bläckfisk och räkor. Jag är svag för skaldjur och fisk och på sommaren är det mycket av den varan på både grillen och i ugnen
Är nämligen riktigt hungrig och maten på bilden var så god att jag nästan grät. Har tre fjällrödingsfiléer kvar i frysen och jag tror att svärmor eventuellt kan ha fler påsar med kantareller
Mixa tills du får en jämn och formbar smet. Sila av potatisvattnet och servera antingen kokt, pressad eller som ett potatisstomp till dina wallenbergare
Lägg de andra i en ugnsfast form, lägg på litet sav smörblandningen över varje mussla. På fredagskvällen efter en ganska lång arbetsvecka för både stora och små, får maten gärna vara snabblagad, samtidigt som den ska förmedla en "lyxig känsla"
Jag kände mig extra pressad, eftersom havets wallenbergare är O. Det är konstigt, med tanke på hur mycket mat jag lagar och att jag har rätt mycket vana vid det här laget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.