Smakaavmed salt och peppar. Det stod en lite flicka med sin pappa vid sidan om mig och sneglade bestört på de “läbbiga” djurenmed sina tentakleroch sugkoppar, men jag försäkrade henne om att de var jättegoda
Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världenshäckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar avden gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Blanda och tryck ut i en form med löstagbar kant. Färgglada barkverk, fyllda med frukt och bär. Det har varit så underbart vårväder dom senaste dagarna och då kan man bli så sugen på våriga bakverk
Fast fortfarande enmed skällande hosta och feber. Hacka chokladen fint och lägg den i en skål. Vi brassar till nytt julgodis och hoppas på friskare tider
värm grädden, lägg i linserna, smaksättmed salt och peppar. Koka Bavette Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda medsåsen
Skär sedan upp frukterna i små bitar och välj mängd på frukten själv. Men om middagen är väldigt mastig och man nästan måste knäppa upp byxorna innan huvudrätten, då är denna dessert helt underbar
Dottern och jag var och hämtade ut paket och handlade lite förut och då sprang vi på de nya smakerna som kommit från Loka så de var man ju tvungen att handla med
Låt pastan rinna avoch blanda med crème fraichenoch broccoli. Som ni kanske förstår så gillar jag att panera i grillchips och det fanns med i dagens recept också
Garnera med äpple och kanelstång. Tillsätt rom och häll upp i glas. 1ingefära, färskriven. 1, skivat äppleÄppel- och romdrink Blanda äppeljuice, limejuice, socker och ingefära
Men ska jag vara helt ärlig smakar det faktiskt likadant med blodgrape, samt medenbart rödbetor. Smakmässigt är skillnaden inte så markant, men det blir ännu finare att servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.