Koka upp dem tillsammans med citronskal, grädde och honung. Finhacka chokladen och lägg den i en skål. Doppa tryfflarna i chokladen och lägg dem på galler med bakplåtspapper under
Jag har inte tidigare provat på att koka körsbär i sockerlag, men härom dagen blev jag sugen på något gott ochmed bigarråer hemma i kylen blev det äntligen dags att prova på att göra sockerlag och koka bigarråer
Jag gjorde chokladtryffelmed både kakao och kokosflingor, receptet är väldigt enkel. Jag passade på att baka chokladtryffel som julgodis, de bara smälter i munnen med sin mjukhet
Och SÅ nyttigt, med massor av vitaminer, mineraler, bra fettsyror och inflammationsdämpande ingredienser som mandel, mandelolja ochkörsbär - något som jag ju brukar tjata om i tid och otid
Koka upp Milda mat & visp med Milda margarin, apelsinsaft och florsocker. Garnera med florsocker. Dra kastrullen åt sidan och tillsätt choklad, kanel och apelsin cest, rör till en jämn smet
Vit chokladtryffelmed apelsin och saffran, lyxigt julgodis. Efter en långpromenad i skogen och korgen full med granris så har hemmet dekorerats och adventsljusstaken lyser och gör mig sällskap i köket
Raw rödbeta passar fantastiskt medkörsbär (som jag hade i frysen), citron och lite vanilj. Igår hade jag ingen lunch hemma och behövde något i magen innan jag begav mig iväg in till stan på jobb som jag hade på eftermiddagen
Körsbär, ostkaka och kamomillEn klassisk ostkaka som serveras med svarta körsbär, kamomillgrädde, mannagrynsflarn och kamomillknoppar samt toppas med harsyra
koka ihop rödvin med socker och vanilj, häll på urkärnade körsbäroch låt vila över natten i kallt. Njut med en bit chokladkaka, vispad creme fraiche eller grädde, mums
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.