Vispa gulor och sockret fluffigt. Vispa med elvispen tills det tjocknat en aning. Chokladtryffeln. Häll upp i portionsformar och ställ kallt minst en timme
Koka upp dem tillsammans med citronskal, grädde och honung. Finhacka chokladen och lägg den i en skål. Doppa tryfflarna i chokladen och lägg dem på galler med bakplåtspapper under
Jag gjorde chokladtryffelmed både kakao och kokosflingor, receptet är väldigt enkel. Då är julen snart här och det är dags att planera och förberedda sig med julpynt, bakning och matlagning
Ta upp kulorna med en gaffel och doppa i den smälta chokladen. Tvätta limen noga och riv skalet fint. Rör noga med en gaffel tills den är fri från klumpar
Koka upp Milda mat & visp med Milda margarin, apelsinsaft och florsocker. Dra kastrullen åt sidan och tillsätt choklad, kanel och apelsin cest, rör till en jämn smet
Vit chokladtryffelmed apelsin och saffran, lyxigt julgodis. Efter en långpromenad i skogen och korgen full med granris så har hemmet dekorerats och adventsljusstaken lyser och gör mig sällskap i köket
Vispa ihop mascarpone och grädden fluffigt. Ta några persika-tärningar och lägg de i glaset, ha på en stor matsked mascarpone (persika-bitarna ska täckas) och strö över lite mandelspån
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.