Hasselnötsbröd
Cupcakesfluffan
Cupcakesfluffan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g jäst
  • 5 dl fingervarmt vatten
  • ½ dl matolja
  • 2 msk ljus brödsirap
  • 2 tsk salt
  • 11-12 dl lantbrödsmjöl
  • 4 sädesslag
  • 200 g hasselnötter
  • 40 minuter Stjälp upp degen på mjölat bakbord och knåda samman den lätt.
  • 250 grader Ställ in bröden i nedre delen av ugnen och sänk genast ugnsvärmen till
  • 200 grader och grädda i ca
  • 25 minuter Stjälp upp de nygräddade bröden ur formarna och låt dem kallna på bakgaller under bakduk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.