Mättande, gott och uppskattat av Mannen också även om det inte funkade så bra till matlåda. Pannkakorna kommer jag att göra fler gånger, gärna på landettill en matig frukost eller som mellanmål
Efter en hektisk dag på jobbet så ärbakning kul ochavslappnande tycker jag. Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jagvill att de skall smaka
Jag vek över den andra halva och lade wrapen igrillpannanochvärmde den tills keson smält. Vik över andrasidanochgrillaigrillpanna eller i ett smörgåsjärntills den fått färgoch keson har smält lite
Blandaihop alla ingredienser med en stavmixer så att du får en slät smet. Det blev bland annat. Jag har gjort en massa olikavarianter på mugg-kakor senaste tiden men det här receptet är nog det jag tycker bäst om till frukost
Detta igenkännande av symtom av att vara sur i kroppen, som jagfaktiskt har fått bort genom att äta mer basisk föda i vardagen samt utesluta socker, gluten och laktos, visadesig också stämma närjag testade PH-värdet med PH-stickor
Blandarilite som jag tycker är gott, det skall nog bli bra hoppas jag. Perfekt att laga och det brukar alltidbli en massa över, toppen att ha tillkommande vecka
Fänkålen strimlades lövtunnt på mandolinen, och smörfrästes på låg värme med purjho ochvitlök. Häll över såsen och fördela fänkål- ochpurjoblandningen över filéerna
Skär mango itärningar om du inte köpt färdigtärnadblanda med hallonen i en skål, fördela likören över och låt stå i kylen några timmar så det marineras (rör om försiktigt då och då)Garnera pannacottan med de marineradefrukterna/bären
Det handlar om att växla mellan "vanliga" matdagar där du iprincip får äta vad du vill, och dagar med mindre mat så att magen och hela kroppen får vila
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.