Hannah´s vörtbröd med julmust och äpple (fyra mindre limpor). Hej hopp. För ett par dagar sedan önskade dottern att vi skulle äta risgrynsgröt till middag och jag blev så himla sugen på vörtbröd som komplement till gröten så jag var tvungen att baka
Receptet till den här gudomligt goda broccoligratängen hittade jag i går på Hannah Graaf Karyds blogg och jag som verkligen ÄÄÄÄLSKAR broccoligratäng kände med en gång att detta var en deluxevariant som helt säkert skulle falla mig på läppen
Chokladbollar med dadlar & jordnötssmör. 2msk kallt kaffe. ca. 15 färska dadlar (ta bort kärnorna, ev. torkade går också men blötlägg dem då en stund innan)
Prövad endast laga dessa och därför har jag dem i småformar med bakplåtspapper inuti så de ska vara lätt att få bort sen samt har inte lagat de noggrant
Hoppas Hannah blir nöjd med middagen. En ung släkting från USA har varit här ikväll för att hämta en klänning som jag transporterat hit från USA som hon ska på sin systers bröllop i Los Angeles i januari
Prövade laga denna igår, en nyttigare version av tacopaj, jättegod blev den. Hade inte så höga förväntningar så blev positivt överraskad, smakar i princip som en "vanlig" men kanske lite syrligare pga kvargen
Nu Hannah, nu är rulltårtan på plats i köket och vi hoppas den ska smaka. Sista kakan ut blir det idag, i alla fall den sista kakan från sommarens (häpp, bättre sent än aldrig
Äppel-kanel smoothie. Använde mig inte av exakta mått men ungefär. 1dl grekisk yoghurt (kan bytas mot tex kvarg), kan lägga mer för att ändra på konsistensen eller tex lägga till lite vatten eller mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.