För exakt ett år sedan bakade jag Carl & Lillemors bröllopstårta. Nu har jag även haft den äran att baka doptårta till deras dotter Hannah som passande nog anlände nära 9 månader efter bröllopet och vars dop äger rum på den ettåriga bröllopsdagen
Hej på er allihop,. Hoppas att ni får en skön dag idag, och en bra start på veckan. Jag tänkte ge er ett recept som många av er efterfrågat – ett vörtbröd i LCHF-anda
Hej hopp. För ett par dagar sedan önskade dottern att vi skulle äta risgrynsgröt till middag och jag blev så himla sugen på vörtbröd som komplement till gröten så jag var tvungen att baka
Receptet till den här gudomligt goda broccoligratängen hittade jag i går på Hannah Graaf Karyds blogg och jag som verkligen ÄÄÄÄLSKAR broccoligratäng kände med en gång att detta var en deluxevariant som helt säkert skulle falla mig på läppen
Superenkelt recept, bara att lägga alla ingredienser i formen och skjuts in i ugnen. Följ receptet nedan, eller välj dina egna favoritgrönsaker att ha till kycklingen
Chokladbollar med dadlar & jordnötssmör. 2msk kallt kaffe. ca. 15 färska dadlar (ta bort kärnorna, ev. torkade går också men blötlägg dem då en stund innan)
TacopajPiroger. 18 maj 2018 @ 22. 29. Idag blev det en variant av de Argentinska Piroger jag brukar fixa. Min son är inte förtjust i ägg och dottern gillar inte russin i fyllningen, så jag bestämde mig att göra som den tacopaj jag brukar göra, fast i pirogformat
LCHF-vörtbröd – fira jul med färre kolhydrater. Hej på er. Julen närmar sig faktiskt med stormsteg och något som verkligen hör julen till är förstås ett gott vörtbröd
Prövad endast laga dessa och därför har jag dem i småformar med bakplåtspapper inuti så de ska vara lätt att få bort sen samt har inte lagat de noggrant
En ung släkting från USA har varit här ikväll för att hämta en klänning som jag transporterat hit från USA som hon ska på sin systers bröllop i Los Angeles i januari
Prövade laga denna igår, en nyttigare version av tacopaj, jättegod blev den. Hade inte så höga förväntningar så blev positivt överraskad, smakar i princip som en "vanlig" men kanske lite syrligare pga kvargen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.