Brukar ni titta på ”Halv åtta hos mig”. Här hemma brukar det programmet vara ett alldeles för vanligt komplement till middagen, vilket betyder att vi äter middag för sent och sittandes i soffan väldigt många av veckans dagar
Klar fisksoppa med limeaioliDet är limeaiolin som “gör” den här fisksoppan. Den tillför både krämighet och fräschör och alla måste tvingas att ta en klick i sin soppa
När riset nästan är klart tillsätta dina grönsaker och skaldjur/kött. Låt koka tills riset är klart. Som alltid när det gäller halv åtta-middagarna ligger jag lite efter med rapporteringen
Strimla purjon fint på längden, strimla ingefära fint, skär fisken i mindre bitar, finhacka urfröad chilli (börja med halva) och riv vitlök, sätt ner samtliga ingredienser i det kokande vattnet
Grädda i 200 grader i ca 20 minuter – håll koll, när de har fått gyllenbrun färg är de klara. Grädda i 200 grader i ca 20 minuter – håll koll, när de har fått gyllenbrun färg är de klara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.