Halstrad torsk i kryddig vinlag
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg torskfilé (utan skinn)
  • rapsolja
  • salt
  • peppar
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • dl vitt vin
  • 1 dl vatten
  • 1 paket saffran (1/2 g)
  • msk salt
  • 1 dl råsocker
  • 2 stjärnanis
  • kanelstång
  • 2 schalottenlökar, finhackade
  • 4 vitlöksklyftor, krossade
  • 1 bit färsk ingefära, hackad
  • 1 spansk chilifrukt, delad, urkärnad
  • 1 msk sillkryddor (färdig kryddblandning)
  • färska örter, 1 kvist rosmarin, 3 kvistar timjan och
  • 1 kvist dragon eller 1/2 tsk franska örter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.