Blanda färsen medsenap, kapris, olivolja, rödbetor och löken. Den som inte tycker om råbiff kan steka dem lätt innan servering och sedan garnera med lite hackad persilja
Lägg upp rödbetor på tallriken, häll lite senapssås bredvid och lägg på den halstrade fisken. Ska ta med maken på Orup`s krogshow imorgon, han fick ju det i födelsedagspresent i maj, dax att leverera kanske
Bland annat en råbiff på tonfisk och kapris, serverad på en sallad. Finhacka kapris, blanda med olja, vinäger, salt peppar och mycket finhackad charlottenlök
Blanda färsen med rödbetor, kapris, dijonsenap, ägg, salt och peppar i en bunke. Blanda creme fraiche meddijonsenap, vinäger och smaka av med salt och peppar
I torsdags var det pappas tur att laga middag och då plockade han fram en riktigt bra kokbok som lätt glöms bort, Bonniers stora kokbok med underbara beskrivningar, bra tips på variationer, härligt pedagogiska recept och lite kuriosa
Man får testa sig fram tills det smakar bra =)tärnad potatiskaprishackad rödlök eller strimlad purjolökgrovkornig senap (någon matsked)hälften gräddfil hälften creme fraichesalt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.