råbiff

råbiff

Asiatisk råbiff

Asiatisk råbiff

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 300 gram nötfärs , nymald fin färs på innanlår 1 msk koriander , hackad 2 st vitlöksklyfta(or) 3 cm ingefära , färsk ingefära 0,5 tsk svartpeppar , nymalen 1 msk sesamfrö 1 msk risvinäger 1 msk sesamolja 2 msk japansk soja Till servering 4 st äggula(or) , råa 8 blad sallad 1 tsk sesamfrö Köp receptet
Råbiff med gruyèrekräm

Råbiff med gruyèrekräm

Gruyèrekräm1 dl grädde 1 ägg 100 g gruyèreost, riven 1 tsk vitvinsvinäger 2 dl rapsolja salt

Råbiff

Forma nötfärsen till en rund biff med händerna. Ruta den med en kniv. Lägg tillbehören i grupper bredvid köttet
Råbiff à la Angie

Råbiff à la Angie

Toppa råbiffen med riven pepparrot, inlagd gurka och flingsalt. Finhacka löken, rödbetor och kapris. Knåda köttet i en bunke och tillsätt lite vatten
Råbiff de luxe med dijonaisse

Råbiff de luxe med dijonaisse

400 g innanlår (nötkött) 1-2 potatis Amandine (eller delikatesspotatisar) 4 msk kapris salt svartpeppar
Råbiff med tryffelmajonnäs

Råbiff med tryffelmajonnäs

Råbiff200 g oxfilé 1 schalottenlök 4 msk kapris olivolja (gärna pepprig smak) krasse salt peppar. Råbiff200 g oxfilé 1 schalottenlök 4 msk kapris olivolja (gärna pepprig smak) krasse salt peppar
Bifftartar med kapris, senap, syrad och friterad lök

Bifftartar med kapris, senap, syrad och friterad lök

ströbröd 0 frityrolja 0 salt Syrad lök 0,25 st röd lök 2 tsk äppelcidervinäger 0,5 tsk honung Råbiff 250 gram ryggbiff , putsad 2 msk kapris 0,5 tsk senap 0 salt 0 svartpeppar Till servering 4 st äggula(or) , gärna små 30 gram machésallad , el
Halstrad tartar

Halstrad tartar

Skär köttet i ca 100 grams skivor, lägg en skiva mellan plastfolie och banka ut till köttet blir tunt som en carpaccio upprepa med resterande skivor
Tartare de boeuf

Tartare de boeuf

Étapes Couper le filet mignon en petits dés. Réserver au frais. Dans un bol, mélanger l’huile d’olive avec la moutarde à l’ancienne, la moutarde de Dijon, l’ échalote, le persil, le vinaigre de vin rouge, la sauce Worcestershire et les cornichons