Halstrad havskattfilé med morots- och parmachips, saffranssmörsås och potatistoppar
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar havskattfilé
  • 125 g/st
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk hoisinsås
  • 2 msk citronsaft
  •  
  • Saffranssmörsås
  • 1 msk hackad schalottenlök
  • 1 msk finhackad röd chilifrukt
  • ½ dl vitt vin
  • ½ dl fiskbuljong
  • 1 dl grädde
  • 1 litet lagerblad
  • ½ g saffran
  • 1 msk citronsaft
  • 2 msk smör
  • Salt
  • Vitpeppar
  • ½ msk majsenamjöl
  • 4 skivor parmaskinka
  • 8-10 mycket tunna morotsskivor uttagna på längden av moroten
  • Matolja till fritering
  • 4 stora eller 8 mindre potatisar av mjölig sort
  • ½ msk rapsolja
  • 1 äggula
  • 1 msk finhackad dill
  • 1 msk hackad pimento eller syltad paprika
  • Salt
  • Svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.