Halstrad fiskfilé med orientalisk kompott
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar av vit fiskfilé (à 150-200 g
  • t ex sej
  • gös eller odlad hälleflundra)
  • 10-12 schalottenlökar (ca 300 g)
  • ½ flaska rött vin (375 ml)
  • 1 kalvbuljongtärning
  • 2 msk balsamvinäger
  • 2 msk japansk soja
  • 1 krm malen kanel
  • 1 krm cayennepeppar
  • 100 g korinter
  • 200 g svamp (t ex shiitake eller ostronskivling)
  • 50 g rumsvarmt smör
  • 1 ½ dl urkärnade
  • svarta oliver
  • 2 dl salta cashewnötter (100 g)
  • ½ dl rågmjöl
  • Olivolja
  • till stekning
  • Smör
  • till stekning
  • Örtsalt
  • Salt
  • Nymalen vitpeppar
  •  
  • Till servering
  • Kokt potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.