Halloumipanerad kycklingfilé med basilikarisotto och tomatsås
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 st kycklingfilé(er) , á ca 120 g 100 gram halloumi , Fontana riven 2 st ägg 1 msk ströbröd 2 msk vetemjöl 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar Risotto 2 dl matlagningsgrädde 1 dl basilika , finhackad 1 msk smör 1 dl parmesanost , riven 1 dl vitt vin 5 dl vatten 6 dl avorioris 1 st Schalottenlök(ar) , finhackad Tomatsås 1 st morot , skuren i tunna skivor 5 kvist(ar) basilika , finhackad 0,5 st gul lök(ar) , finhackad 1 st olivolja , Fontana original 1 klyfta(or) vitlök(ar) , finhackad 1 burk(ar) tomat(er) , hela Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.