Kyckling

Kyckling

  • 51 Recept
Krämig sweet chilikyckling med ris

Krämig sweet chilikyckling med ris

ca 500 g kycklinginnerfilé 8-10 champinjoner, fint skurna 1 röd paprika, finstrimlad 1 gul paprika, finstrimlad smör, att steka i 4 dl vispgrädde 2 dl sweet chilisås 4 port basmatiris färsk timjan, garnering¨ sambal oelek
Paella med kyckling och skaldjur

Paella med kyckling och skaldjur

4 1 klyfta vitlök 1 gul lök 2 msk olivolja 3 dl avorioris 1/2 g saffran 1 dl vitt matlagningsvin 8 - 8 1/2 dl vatten 1 hönsbuljongtärning 400 g kycklinglårfilé 150 g chorizo eller minichorizo 1 röd paprika salt och peppar 1 burk musslor (à 360 g) 2 dl ärter 100 g skalade räkor 1 msk hackad persilja 1 citron Lägg till i inköpslistan
Kyckling i sötsur sås med ananas

Kyckling i sötsur sås med ananas

400 g kycklinglårfilé 1,5 msk japansk soja. 400 g kycklinglårfilé 1,5 msk japansk soja. 1Smet1 dl vetemjöl 1 dl majsstärkelse 0,5 tsk salt 1 tsk bakpulver 1 ägg (stort) 1 dl vatten
Kycklingkatsu med fräscha tillbehör

Kycklingkatsu med fräscha tillbehör

Kycklingkatsu4kycklingbröstfiléer, små (eller hälften så många om de är riktigt stora) 1 dl vetemjöl 2 ägg 2-3 dl pankoströbröd 2 tsk malen gurkmeja salt neutral olja, att steka i
The Jennifer Aniston Salad

The Jennifer Aniston Salad

Hacka och blanda ihop 3-4p. Bulgur (2,4 dl okokt). 1 gurka. 1,2 dl persilja. 1,2 dl mynta. 0,8 dl rödlök. 1,2 dl pistagenötter
Sesamnudlar med honungskyckling

Sesamnudlar med honungskyckling

Börja med kycklingen. Stek kycklingen på hög värme. Toppa med den stekta kycklingen, gurka, salladslök, jordnötter, sesamfrön och ev chiliolja
Krämig risotto med svamp och grana padano

Krämig risotto med svamp och grana padano

400 g svamp 1,2 l kycklingbuljong 1 klyfta vitlök 1 schalottenlök 3 dl carnaroliris 1,5 dl vitt vin 100 g grana padanoost, riven smör olivolja salt svartpeppar färska örter
Zeinas tikka masala

Zeinas tikka masala

2 förp vegoprotein [ca 600 g]. Marinad1 dl växtbaserad yoghurt 2 tsk garam masala 1 tsk paprikapulver (eller chilipulver) salt peppar
Halloumipanerad kycklingfilé med basilikarisotto och tomatsås

Halloumipanerad kycklingfilé med basilikarisotto och tomatsås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 st kycklingfilé(er) , á ca 120 g 100 gram halloumi , Fontana riven 2 st ägg 1 msk ströbröd 2 msk vetemjöl 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar Risotto 2 dl matlagningsgrädde 1 dl basilika , finhackad 1 msk smör 1 dl parmesanost , riven 1 dl vitt vin 5 dl vatten 6 dl avorioris 1 st Schalottenlök(ar) , finhackad Tomatsås 1 st morot , skuren i tunna skivor 5 kvist(ar) basilika , finhackad 0,5 st gul lök(ar) , finhackad 1 st olivolja , Fontana original 1 klyfta(or) vitlök(ar) , finhackad 1 burk(ar) tomat(er) , hela Köp receptet
Italiensk kycklingpasta

Italiensk kycklingpasta

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 300 gram pasta , ex taglitatelle 250 gram bladspenat , fryst, eller 150 g färsk 2 st kycklingfilé(er) , ca 400 g 2 st vitlöksklyfta(or) 6 st tomater , 6-8 soltorkade, ca 50 g 1 odefinierad smör 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2,5 dl grädde , Kelda mellangrädde Köp receptet