Hallontartlette med lakritskolasås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Mördeg120 g smör, rumstempererat 60 g florsocker [1 dl] 180 g vetemjöl [3 dl] 15 g äggula [1 st] 100 g mörk choklad 70 %, till pensling
  • Halloncurd3 gelatinblad 400 g hallonpuré (frysta och tinade hallon ca 600 g) 110 g ägg [2 st] 100 g äggula [6 st] 130 g strösocker [1,5 dl] 2 limefrukter, färskpressad saft 100 g osaltat smör
  • Lakritskolasås lakritspasta (efter smak) 50 g glykos 85 g strösocker [1 dl] 100 g grädde [1 dl] 25 g smör
  • Garnering200 g färska hallon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.