Efterrätt

Efterrätt

Maränggrottor med jordgubbar

Maränggrottor med jordgubbar

3 st äggvitor. 2. 25 dl strösocker. 1 tsk bakpulver. 3 dl vispgrädde. 500 g jordgubbar. 1 st passionsfrukt. 3 st äggvitor 2
Snabbglass med mango

Snabbglass med mango

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 250 gram mango(s) , fryst 0,5 st banan(er) 3 msk vaniljyoghurt Köp receptet
Kladdkaka med toscatopp

Kladdkaka med toscatopp

150 g smör. 12. 5 dl strösocker. 11 tsk vaniljsocker. 11 dl kakao. 12 st ägg. 12 dl vetemjöl. 1150 g nötter. 175 g smör
Hallontartlette med lakritskolasås

Hallontartlette med lakritskolasås

Mördeg120 g smör, rumstempererat 60 g florsocker [1 dl] 180 g vetemjöl [3 dl] 15 g äggula [1 st] 100 g mörk choklad 70 %, till pensling
Chokladmousse med brownie och kolasås

Chokladmousse med brownie och kolasås

Kolasås1 förp kondenserad mjölk sötad. Chokladmousse200 g vispgrädde [2 dl] 120 g mörk choklad 60 % 100 g vispgrädde [1 dl] 80 g äggula [4 st] 50 g vatten [0,5 dl] 45 g strösocker [0,5 dl]
Snabb och nyttig chokladkaka/mugcake

Snabb och nyttig chokladkaka/mugcake

1 banan. 1 ägg. 3 msk kakao eller 50 g smällt mörk choklad (80% kakaohalt). 0,75 dl kokosmjölk (kan uteslutas men ger en extra saftig kaka)
Tinas enkla citronglass

Tinas enkla citronglass

6 dl vispgrädde 1,75 dl kondenserad mjölk sötad 0,5 citron, rivet skal och saft 2 dl lemon curd (köpt eller hemgjord)