Jag har just bakat asapissagoda chokladmuffins med extra allt. Dessa tycker jag inte behöver toppas med något, men om du är extra sugen kan du snabbt vispa ihop en frosting å bre på
Fyll på med smet så formarna är fyllda till drygt hälften. Toppa med ett fint hallon. Känn med sticka. Serveras gärna med en klick vispad grädde på toppen
Här är det senaste receptet jag hittade som jag ville prova, med några modifieringar. Varje gång jag gör vaniljkräm eller vaniljsås så börjar jag leta efter ett nytt recept att prova
(Med potatismjöl bör vaniljkrämen användas nygjord, med majsstärkelse kan den göras en dag innan. Förvara vaniljkrämen i kylskåp tills den ska användas
Men de är oftast rätt onyttiga med mycket socker och smör i. Visserligen är de väldigt smarriga, men ibland kan det vara bra med något som är lite nyttigare till kaffet - och samtidigt gott
Idag hade min dotter bestämt sig för att göra hallonmuffinsmed yogurt. Detta recept kommer jag att baka snart i långpanna och göra med en krämig och fin Philadelphiaglasyr på toppen
Trots att vi har semester och kan slappa varje dag så är det något visst med söndagar ändå. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten växelvis med mjölken/yoghurt
Späd med mjölk om den känns för tjock när du ska använda den. Sila sedan vaniljkrämen ner i en skål och lägg gladpack direkt på ytan för att undvika att det bildas skinn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.