Har kollat i flera månader efter en roddmaskin men dessa är antingen sålda eller så kan jag inte få hem dem men nu hade jag sonen i stan och han åkte och hämtade den
Man kan t ex ha i ansjovis eller kapris, paprika eller soltorkade tomater. Igår var mitt kylskåp ett tomt gapande hål och likaså var min mage, men någonting har man ju ändå alltid hemma så efter lite rotande bestämde jag mig för att det fick bli en enkel pasta
Hittar du något annat i frysen kommer det att fungera lika bra, eller även bättre - vem vet. Då och då måste man rensa i frysen, speciellt om den är så pass liten som min
Äter gärna en tjock skiva naturell till mellanmål eller som ovan med rökt skinka, tomat och krasse. Ett "mantagervadman haver"-bröd som Charlotta kallar det
Då får man helt enkelt ta att det är tomt ibland i väntan på leveransen. För de som äter gluten- och mjölkfritt kan man vara säker och trygg när man handlar hos oss
Har massor av mat i frysen, men man kan ju inte bara äta kyckling eller kött, haha. Hittade köttfärs och haricot verts i frysen, tacokrydda i skafferiet (LCHF-klubbens tacokrydda som är uuurgod och dessutom inte innehåller socker eller jäst), krossade tomater, vispgrädde och ruccola fanns i kylen
Arrakessens eller punch efter smak (jag ersätte med kaffe). Det ledde i alla fall till något riktigt smaskigt, för vad gör man med ett platt, tråkigt sockerkaksbotten
Fin ros som jag just planterat (eller nja jag har köpt den och maken har planterat) fin va. Lägg i påse tillsammans med 600 gram fläskytterfilé som du skivat. 3 dl naturell yoghurt ekologisk eller mat. Börja med att riva eller skiva gurka tunnt, salta och låt stå ett tag2. 1/2 gurka 3 dl naturell yoghurt ekologisk eller mat
Häll av pastavattnet och blanda pastan med korvgrytan eller servera dom separat. Men äta ska men ju ändå och då brukar det bli en riktig "tager-vad-man-haver-mat", alltså ett hopkok på vadman hittar i kylen
en halv rotselleri. Efter att ha fräst purjo och morot lätt i smöret, häll på vattnet och när det kokat upp stoppar man ner allt utom fisken, grädde, cremé fraiche och dill
I kylen hittade jag ett halvt vitkålshuvud, två röda lökar och ett paket med fyra ägg, i grönsakslandet kunde jag skörda lite mangold, i frysen fanns gröna ärtor och ur skafferiet kunde jag ta fram parboiled ris
Att ha riven parmesanost i potatisen (som blev pressad och inte mosad) är suveränt gott och det tycker vi absolut att ni ska prova, eller det har ni kanske redan gjort
Sila och lägg fonden i mindre frysbara burkar eller fryspåsar och lägg i frysen, på så vis har du fått den bästa sopp eller sås början för allt vad som kan tänkas i fiskväg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.