Mindre skönt attdet tvunget skulle komma en massa mer snö när vägarna varså torra och fina. Att ange ett exakt recept på köttbullar är ganska svårt, det blir aldrig exakt likadant varje gång
För när man nu återigen kunde komma ut och besöka en livsmedelsbutik igen (detvar ju ett tag sedan) reagerade man på attvarthän man sågvardet färdigmat (
Jag har bestämt mig föratt inte göra denna sida till en gnällspalt men ibland. Det finns många tankar som tar för stor plats innanför pann benet och då behöver jag fundera och sortera
Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt är det bara att köra dem längre, ser ut attvara klara innan avbryter man bara tidigare
Jag får uppdatera inlägget om några dagar, då vet jag om det funkar att göra storsats och ha i kylen eller om jag blev tvungen att slänga hälften förattdet inte var gott dag tre
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.