Ska vi inte fortsätta lite på chokladtemat. Jag bakade denna underbara chokladrulltårta och fyllde den med marshmallowfyllning - det blir en smak av varm choklad med grädde och marshmallow
Ruts trattkantarellsoppa (ca 4 port)1 liter färska trattisar (el 2-3 dl torkade som du lägger i blöt en stund innan tillagning)en klick smör1 liter buljong1 msk tomatpure1 1/2 dl grädde1 tsk citronsafthackad persilja(ev 1 msk Roquefortost, jag brukar hoppa över den)Maizena till redningSkär svampen i bitar
Nu börjar man märka att vintern snart är här. I vissa delar av landet har det redan kommit snö, men här i huvudstaden får vi nöja oss med frost, än så länge
Här kommer receptet på trattkantarellsoppan som vi åt igår till middag, den blev väldigt god och krämig och med ganska hög sälta och god smak av sherryn =)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.