Inlägget Rostad färskpotatis medsparrisoch champinjoner dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Denna plåt laddad med färskpotatis, sparrisoch champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
Hälleflundra. En alldeles magisk rätt med enkla och rena smaker. Blanda citronskalrivet med pepparroten. Sprid ut gurkan ochblomkålen i mitten av tallrikarna
Toppa med fint strimlad salladslök ochrostade sesamfrön. vilket gjorde att frasigheten försvann, så nästa gång kommer jag nöja mig med att ha såsen bredvid och doppa blomkålen i istället
Lägg upp och servera med brynt smör ochrostade pinjenötter. Ansa sparrisenoch skär av topparna, skiva stjälkarna till tunna band med en mandolin eller en potatisskalare
Toppa med mandelspån. Skala vitlöken och skiva den tunt. Toppa med ärtskott. Blanda vitlök och olivolja. Bryn det i en gryta tills det doftar nötigt och är ljusbrunt
köket med en ugnsstekt ekologisk kyckling ochrostadblomkål. blomkålmed citron och koriander. Passar bra till fisk, kyckling och kött - eller med annat grönt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.