Ingredienser Portioner. 4 8 dl kall grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 stor gurka 1 kruka dill 360 g räkor i lake 2 dl matyoghurt 2 msk olivolja salt och peppar 1 citron Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Det här är ett recept som jag längtat efter att få dela med mig av. Agnes har verkligen ett fantastiskt fint formspråk och bjuder på läckra recept med minst sagt vackra foton till
Så sjukt underskattat med morgonträning, gillar det skarpt. Jag laddade över avsnitten på ett USB och spenderade sedan dryga halvtimmen med att peta in fingrarna med USB stickan i den smala springan bakom tv – och på den vägen få in den i TVn
Smaka av soppan med vitvinsvinäger, salt och peppar. mängden beror på hur mycket smak gräslöken har, men en liten hög med diameter som en 5-krona är ganska lagom
Fräs lök tillsammans med dillfrön mjukt i olja och tillsätt gurkan. Mixa soppan i mixer tillsammans med yoghurt och kyl ned soppan, smaka av med ättika, socker och salt
), värm upp och smaksätt med salt och peppar. Skala och tärna gurkorna, fräs i margarin 10-15 minuter. Mixa i mixer eller matberedare till en slät soppa
Vi inleder med den fräscha förrätten. Mixa gurka, buljomg, balsamvinger, vitlök, persilja och gräslök till en slät pué i matberedare eller med stavmixer
Smaka av med peppar. Snitta, skölj och skiva purjolöken. Riv gurkorna på den grova sidan av rivjärnet. Koka upp under vispning vatten, buljongtärningar och mjöl i en kastrull
Skala gurkan, halvera den och skrapa ur fröna med baksidan av en sked. Finhacka vitlöken och blanda ner i yoghurten tillsammans med finhackad chili utan frön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.