Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader
Blanda i lite mjölmix och om det behövs lite ljummet vatten. En surdeg som har mycket liv i sig kan dock stå i två veckor utan att man behöver greja med den,För att det inte ska bli alltför mycket surdegsgrund så kan det vara lämpligt att hälla av bort en del innan du friskar upp den på nytt
Där finns både indiska och marockanska recept som jag blir nyfiken att prova. Idag låg det senaste numret av Allt om mat på hallgolvet när jag kom hem från jobbet
Idag blev det nytt glassexperiment och jag är nästan ännu mer nöjd än förra gången. ev ca 40 g hackad mörk mjölkfri choklad från Plamil organic. ca 40 g hackad mörk mjölkfri choklad från Plamil organic
havremjölk och vatten. Idag testade jag en ny smoothie till frukost. Jag brukar inte dricka min frukost eftersom jag uppskattar att tugga den, men idag var jag lite wild and crazy
Gjorde en ny omgång päronmarmelad i förra veckan, som jag skulle ha till en av tårtorna som jag bestämt att göra till Syrrans 18-årskalas som jag var hemma i Tidaholm och firade i helgen som var
Nyp ihop mjöl, socker och smöret skuret i bitar till en smulig massa. En ny favorit. Ny typ av kaka som kombinerar två av mina favoriter, blåbär och mazarin
Är man försiktig med att tillsätta feta mjölprodukter blir soppan även rätt snål på kalorier och då finns det ju utrymme för lite god efterrätt alternativt ett tillfälle att hålla igen lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.