Skaka försiktigt på burken morgon och kväll. På sommaren kan den stå framme, men vintertid kan det vara bra att hitta något skrymsle som är lite varmare, gärna 25–28°C t ex i skåpet ovanför kylen, där brukar det vara lagom varmt. 1/2 dl (30 g) Kungsörnen Fint Rågmjöl. 1/2 dl (30 g) Kungsörnen Fint Rågmjöl. 30 g (1/2 dl) Kungsörnen Fint Rågmjöl. 1 1/2 dl (90 g) Kungsörnen Fint Rågmjöl. 1 dl (60 g) Kungsörnen Fint Rågmjöl
Eftersom detta bröd är ganska sött så det är väl inget bröd som man ska äta varje dag direkt, men då och då tycker i alla fall jag att det är okej att käka ett lite sötare matbröd bara för att det är gott
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Hittade detta recept för ett bra tag sen i tidningen "BRÖD". Avnjut med en skiva brieost, cream cheese eller varför inte med lite vanligt hederligt smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.