som du sedan maler i valfri storlek ner i sockret(jag brukar gilla att ha dem rätt grova). Imorgon är det kanelbullens dag och det här receptet kommer egentligen i sista minuten men det är så fantastiskt gott att det tål att göras även efter kanelbullens dag
Ändrade om litegrann och det blev lyckat. Blanda kvarg och vatten och rör om tills det är slätt. Riv sedan äpplet och blanda ner det tillsammans med äppelmos
Till vardags blir det mest att jag tar en frukt som mellanmål men på helgerna, när jag har lite extra tid, så är det kul att prova på och röra ihop något nytt
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Rör ihop resterande ingredienser till fyllningen och häll/bred försiktigt över äpplena
Jag bakar oftast minst en gång i veckan, och har hittat ett koncept som jag tycker fungerar. Däremot blandar jag mjölsorter och andra ingredienser ganska hejvilt, och försöker variera innehållet så att jag får i mig så mycket olika nyttigheter som möjligt
Smakade nästan som det riktigt grova knäckebröd jag minns från den tid när jag tålde gluten. Efter kakkalasandet är det kanske på sin plats med ett lite mer rejält och hälsosamt bakverk
Deras grova, danska surdegsbröd var en riktig hit. Jag tror att de flesta av oss äter bröd någon gång per dag - om man inte är väldigt strikt och renlärig LCHF-are förstås
Att karamellisera frukt och servera havreströssel till är ett trevligt alternativ till smulpaj. Byt ut vaniljsåsen mot kanelglass och du har en klockren fullpoängare…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.