Lägg kycklingvingarna i en stor kraftig plastpåse. När glöden är perfekt så grillas kycklingvingarna krispiga 3-5 minuter per sida. 1 kg kycklingvingar
Idag får du receptet på en riktigt god panering till kycklingvingar. Här i Turkiet är vingarna så stora så man kan köpa dem delade i schnitzlar hos slaktaren, men det går förstås bra med mindre vingar också
Flytta sedan kycklingvingarna från kolen & grilla indirekt -med locket på. Det finns så klart mänger med olika tillagningssätt & olika smaker man kan ge denna kycklingdel
Blanda alla ingredienser till guacamolen och servera den till nygrillade spett. Trä upp köttet på spett, pensla med olivolja och krydda med salt och peppar
En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.