En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Servera isterbanden och stuvningen med fransk senap och inlagda rödbetor. Förr har jag alltid gjort dillstuvad potatis, men det var även gott med gräslök
Jag lade köttet i marinad i två dagar innan vi grillade det. Koka potatisenmed skalet på. Ett recept jag hittade hos min bloggkollega Lotta med bloggen Två små kök
Vad gäller isterbanden så ska de ju dessutom här i detta länet serveras tillsammans med dillstuvad potatis, det är nog nästan matlag på det i denna regionen
Servera med vattenmelon- och fetaostsalladen och grilladepotatishalvor (helt frivilligt). Potatisgris som jag är nöjer jag mig ju inte med det, utan som tillbehör blev det även en repris på potatisen till kycklingen tidigare i somras
Servera isterbandenmed stuvningen och gärna lite inlagda rödbetor och en fräsch sallad. Åt isterband för någon vecka sedan men i ärlighetens namn köpte vi två packet och nu börjar det bli dags att äta upp det andra om det inte skulle gå ut själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.