Grillad tonfisk med persikosallad, sardellvinägrett och krutonger
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar tonfiskfilé à 150 g
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  •  
  • Sardellvinägrett
  • 8 sardellfiléer
  • 1 msk kapris
  • 1 klyfta rödlök
  • 1 liten vitlöksklyfta
  • 1 rosmarinkvist
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 3 msk olivolja
  • 1 krm salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  •  
  • Krutonger
  • 3 skivor vitt lantbröd
  • 3 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 rosmarinkvist
  •  
  • Sallad
  • 1 röd paprika
  • 2 persikor
  • 8 gröna sparrisar
  • 1 msk olivolja
  • 1 krm salt
  • 100 g blandade späda salladsblad
  • gärna skott
  • 8 skivor parmaskinka

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.