IngredienserPortioner. 4 4 portionsbitarlaxfilé (à ca 150 g) 4 dubbla folieark salt och svartpeppar 2 msk smör 4 msk hackade örter t ex dill, persilja, gräslök eller körvel Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Lägg ut ett ark aluminiumfolie, smöra med lite smör, strö på hälften av saltet och persiladen. Denna rätt går att göra med vilkenrundfisk som helst som t,ex röding, gös, harr aborre mm
Grillad Abborre ifolie jätteräkor på spett ochen pikantsås. Tag fram Aluminiumfolie och laga två stycken lagom stora ark av en bitfolie, just så stora att du får plats för några abborrfileér och tillbehören
Skär grönsakerna i stavar och klyftor. Servera tillfisk, kyckling eller kött. 40min. Koka palsternacka och potatisi ca 15 minuter. Fördela grönsakerna tillsammans med smör och Svartpeppar i 4 st folieknyten. Lägg på grilleni 15 minuter
Knyt ihopfolienordentligt och låt vilatillgrillningen. Tinafisken och majskolvarna. Lägg folien på grillen, grilla de tinade majskolvarna bredvid och pensla dem med lite smör
Knyt ihopfolienordentligt och låt vilatillgrillningen. Tinafisken och majskolvarna. Lägg folien på grillen, grilla de tinade majskolvarna bredvid och pensla dem med lite smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.