Grillad polenta med caponata
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 dl vatten + ½ dl kycklingfond på flaska
  • 225 g polenta
  • 2 krossade vitlöksklyftor
  • 125 g färskriven parmesanost
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 2-3 msk olivolja
  •  
  • Caponata
  • 1 kg aubergine
  • 1 msk salt
  • 300 g bladselleri
  • 1 gul lök
  • 2 msk olivolja
  • 400 g mogna tomater
  • 1 msk koncentrerad tomatpuré
  • 1 dl utkärnade gröna oliver
  • 1 dl kapris
  • 2 msk pinjenötter
  • ½ dl balsamvinäger
  • 1 msk strösocker
  • 1-2 dl färsk basilika
  • löst packad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.