I fredags så grillades det igen, denna gången blev det grönsaker i foliepaket direkt på grillen tillsammans med grillad rostbiff, majskolv och fetaostkrämen som jag bloggat om tidigare
Grilla eller stek pågrönsakerna tills de mjuknat något och fått lite färg. Mer eller mindre svängde ihop detta till middag då en planerad AW på stan blev en PW med middag hos mig
Jag fick utmaningen att göra något roligt av dem och självklart så gick jag igång direkt, resultatet vart två tillbehör en krämig sås och krispiga chips som serverades till en läckert grillad lax
Grillad biff, sparris och grönsakerpå spett fick sällskap av marinerad getost (gudomligt gott. Med på bilden kom inte hasselbackpotatisen och grönsalladen
Skär grönsakerna i lagom stora smakbitar, i rundlar och stavar beroende på grönsakstyp. Blanda grönsakerna med kryddpastan och smaka av med salt och peppar
LIte tips på såser till grillat kan kanske komma väl till hands i dessa tider. Har ni några egna recept på smarriga såser få ni mer än gänra dela med er
Mitt bästa grilltillbehör är grillade Quesadillas med philadelphia och sambal oelek. Jag lovade ju att sammanställa alla tips på grilltillbehör ni kom med för en tid sen och oj så många bra, enkla och framförallt GODA tips
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.