Blanda den varma ochgrillade fänkålen med den hyvlade och marinerade fänkålen innan servering. Pensla abborrenmed olivolja på båda sidor och krydda med salt och peppar på köttsidan
4 4 ägg Vinägrett 1 silverlök 1 kruka dill 1 burk handskalade räkor i lake (à 460 g) 150 g smör 2 tsk vitvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt svartpeppar Röding och sallad 2 hjärtsalladshuvuden ca 600 g fjällrödingfilé 1 msk olja Till servering kokt färskpotatis Lägg till i inköpslistan
Servera den grillade fläskkarrén med rostad färskpotatissallad och vispat brynt smör. Ta ut smöret ur kylen och vispa det med en elvisp så att det blir lite luftigt
Smaka av med salt och peppar. Vispa crème fraiche med elvisp eller i matberedare tills den är fluffig. Blanda i finriven pepparrot och rivet citronskal
Servera den grillade fläskkarrén med rostad färskpotatissallad och vispat brynt smör. Ta ut smöret ur kylen och vispa det med en elvisp så att det blir lite luftigt
Stekt abborremed betor, brynt smörhollandaise och pepparrotEn rätt med klassiska smaker till fisk. Servera den nystekta abborrenmed nykokt färskpotatis, betorna och hollandaisesåsen
Garnera med timjan. Smula över gorgonzola och slå över det brynta smöret. Lägg på grill eller i en het grillpanna och grilla på båda sidor i några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.