Grillad abborre med fänkålssallad och brynt smörvinägrett
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 abborrfiléer med skinn
  • á 160g
  • 8 kvistar färsk timjan
  • Olivolja
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Fänkålssallad
  • 4 fänkål
  • 3 msk olivolja
  • 2 citroner
  • 2 msk socker
  • 2 lagerblad
  • 3 msk hackad dill
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Brynt smörvinägrett
  • 200 g smör
  • 1 rödlök
  • 4 msk rödvinsvinäger
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Servering
  • Nykokt färskpotatis
  • Gräddfil
  • Dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.