Gremolatafisk med tomatsallad och basilikaröra - Recept | Arla
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g torskfilé
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 dl hackad bladpersilja
  • rivet skal och saft av 1 citron
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 500 g tomater gärna olika färger
  • 2 dl risoni
  • ½ tsk strösocker
  • ½ tsk salt
  • 1 rödlök
  • ½ krukor färsk basilika
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • nymalen svartpeppar
  • 250 g KESO® cottage cheese
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g torskfilé 3 vitlöksklyftor 1 dl hackad bladpersilja rivet skal och saft av 1 citron 2 msk olivolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Tomatsallad: 500 g tomater gärna olika färger 2 dl risoni ½ tsk strösocker ½ tsk salt 1 rödlök ½ krukor färsk basilika 2 msk olivolja 1 msk vit balsamvinäger nymalen svartpeppar 250 g KESO® cottage cheese ½ krukor färsk basilika

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.