Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g torskfilé 3 vitlöksklyftor 1 dl hackad bladpersilja rivet skal och saft av 1 citron 2 msk olivolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Tomatsallad: 500 g tomater gärna olika färger 2 dl risoni ½ tsk strösocker ½ tsk salt 1 rödlök ½ krukor färsk basilika 2 msk olivolja 1 msk vit balsamvinäger nymalen svartpeppar 250 g KESO® cottage cheese ½ krukor färsk basilika
Garnera ev med gräslök vid servering. Rör ihop färskost, senap och flytande honung och bred på laxen. 150 g Arla® färskost naturell. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 6 bitar laxfilé, á ca 150 g ½ tsk salt 150 g Arla® färskost naturell 1 msk dijonsenap 1 msk flytande honung ½ dl mandelspån ev hackad färsk gräslök
Toppa med lite extra dragon och pumpakärnor. Servera med kycklingfräset. Fräs allt i smör- &rapsolja i en stekpanna tills det har fått fin färg och kycklingen är klar
Servera med potatis. Gör så här Blanda mjöl, salt och peppar på en tallrik. Arla® Smör-&rapsolja. Vispa upp ägget på en annan tallrik och blanda panko, ost och rosmarin på en tredje
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.