Ursprungsreceptet och deras hemsida hittar ni på greenkitchenstories. Vi råkade trilla över ett recept från dem i en tidning och det verkade vansinnigt gott
Det finns absolut ingenting kvar av huset och varenda pinal de ägde har brunnit upp. Jag hade exakt det som krävdes för att svänga ihop en sallad frånGreenKitchenstories nya kokbok
De har specialiserat sig på att torka, röka, konservera och lägga in olika spännand blandningar. Nu har vi precis fått in vårt nya sortiment från Fynbos Fine Foods
Ta bort kastrullen från värmen och häll grädden över chokladen. Lägg alla ingredienserna, förutom mörk choklad, vispbar grädde och flingsalt, i en bunke och rör om bara precis tills allt går ihop
Så har halva köket påbörjat sin semester, det är Anki tillhör ledighetskommittén frånoch med i dag medan Håkan jobbar på fram till i morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap
Kryddad runt om var den med salt, svartpeppar och timjan. I dag blir det en liten rapport från vårt nyårsfirande, i alla fall den delen som är ätbar för det var ungefär vad som fastnade på bild
Jag vet inte vad det är med mig och asiatisk mat, men det känns som om det är jag på något sätt. I löööv thaimat, sushi och annat japansk, kinabufféer, vietnamesiskt, mongoliskt
Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Blanda ner havredryck eller mjölk och rör ihop till en deg, sluta när du kan kan forma till en deg
Receptet på pizzadeg och tomatsås är hämtat från den fina bloggen Remsans bistro, som i sin tur har hämtat receptet från Pain de Martin (surdegsbrödens okrönte mästare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.