Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Antingen äter man rätten som den är med en liten sked eller som jag gör, skedar upp härligheten och lägger det på mandelknäcke, gudars så gott det är
Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Alltså den här kokos och jordgubbsstubben tog mig raka spåret till tårthimlen
Jag älskar också att den sköter sig självt i ugnen och alla smaker gottar till sig där inne. Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här
Lägg de väl avrunna ananashalvorna och cocktailbären i formen. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ner mjöl och bakpulver i skålen och rör till sist ner det smälta avsvalnade smöret
I alla fall så måååste ni testa att göra den här chokladterrinen med mörk, ljus och vit choklad, jag lovar att den inte är så avancerad att göra som den ser ut att vara
TwitterLinkedInFacebookPinterestGoogleGillaGilla Laddar. Dessutom full med härliga frön och riktigt lätt att baka om du har en degblandare och lite tålamod att vänta på att skållningen ska mogna över natten
att så många av er uppskattar mina recept här inne, det sporrar mig att baka ännu mer och får mig att gnugga de där idéknölarna för att komma på fler godsaker
Lägg i ananasskivor och cocktailbär. Vispa ägg och socker poröst, gärna med elvisp. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i smeten tillsammans med det smälta smöret
Vi delar upp matplaneringen ( tanken är väl att barnen ska laga maten sin vecka också så småningom men än så länge ligger det mest på mig ) plocka i och ur diskmaskinen, gå med soporna och hjälpa till med tvätten
När jag var liten och andra barn tjatade om att köttbullar och pannkakor var deras favoriträtt så kunde jag kontra med räksmörgås, raggmunk, kålsoppa eller inlagd strömming
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Rör om jordgubbarna en gång till och lägg i botten av springormen. När kakan är klar tar du ut den från ugnen och låter den svalna lite i rumstemperatur
Vad bjuder man frälsta köttätare på för nåt som de kan klappa i händerna lite åt, liksom kunna förstå att vego-kost är bra och inte ba *rynka på nästan* och drar "jaha vad är detta för kaninmat"-snacket
Syftet var också att visa hur man kan hitta recept på nätet och anpassa själv så att de passar en kost utan gluten, mjölk och stärkelse… och hur tänker man när man vegananpassar ett recept med kyckling eller lax
Råd och recept är till för att delas, men på vägen sker ofta lite förändringar. Nå väl, åter till receptet på rabarberbullarna som jag bakade i helgen och som jag fick tips om hos Milla, som länkade till Leila och som jag nu gjort några små justeringar i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.